Sportmassage Heereveen
Daar worden je spieren soepel van..

Over mij

Ik ben Kees van der Laan en ik ben met sportmassage in aanraking gekomen tijdens mijn voorbereiding op mijn eerste marathon in 2008. Toen ik het effect van sportmassage ervoer wist ik gelijk dat ik dit ook moest gaan doen. Na eerst de basiscursus van het NGS met goed gevolg te hebben afgerond heb ik er nog een jaar blessureprefentie achteraan geplakt, waardoor mijn kennis van het menselijk lichaam en blessures/herstel nog groter werd. Vanaf januari 2009 ben ik deze praktijk gestart en vanaf februari 2016 ben ik me volledig gaan richten op mijn praktijk. 

Na in 2008 mijn eerste marathon te hebben gelopen, heb ik in november 2009 de Berenloop gedaan en in 2010 de marathon van Amsterdam. Ik was toen al bezig met triathlons en na een aantal Olympische afstanden te hebben gedaan heb ik mij in 2011 gewaagd aan een hele triathlon. De Holland triathlon van Almere. Na in 10 uur en 24 minuten gefinished te zijn wist ik dat dit niet de laatste keer was dat ik aan deze enorme beproeving mee zou doen. In 2012 heb ik dan ook de Ironman van Frankfurt in 10 uur en 14 minuten volbracht. Helaas moest ik door verandering van privéomstandigheden en werk stoppen met deze prachtige tak van sport. Ik heb er wel een enorme rugzak kennis mee opgedaan die ik graag deel met klanten die bij me komen. Of je nu voor je eerste 10 km staat of voor je eerste marathon, ik zal je waar ik kan met adviezen en met behandelingen bijstaan.

 

 

De praktijk

De praktijk is gelegen aan De Fok 47. Het is een voormalig koetshuis daterend uit 1800. Het  heeft tevens zijn dienst gehad als kaas en aardappel pakhuis, in Heerenveen is het pand verder bekend geworden onder de naam "De Cirkel" (creativiteitscentrum).Er zijn 3 fysiotherapeuten gevestigd alsmede de praktijk voor manuele therapie van Rob Westera, haptotherapie en yoga.